Google+

Over Ons

Brand Your Business zorgt ervoor dat de werelden ‘marketing’ en ‘techniek’ samen één worden… De Internet Marketing Tree geeft daarbij een allesomvattend beeld. Lees meer

Online Marketing en Strategie

In december 2012 richtte ik – Nikki de Kok – Brand Your Business op. Na een aantal jaar online marketing ervaring te hebben opgedaan bij verschillende adverteerders en een digitaal advertising bureau ging de ambitie om wat voor mijzelf te beginnen steeds meer kriebelen. Ik vind het geweldig om bedrijven te adviseren op het gebied van online marketing en zag vanuit verschillende hoeken steeds meer kansen om bedrijven hiermee te helpen. Samen met andere specialisten zorg ik er voor dat er maximaal rendement wordt behaald op diverse online marketing vlakken.

 

Brand Your Business zorgt ervoor dat de werelden ‘marketing’ en ‘techniek’ één worden..

Online marketing bestaat in principe uit twee werelden. Marketing strategie, communicatie product/dienst en het andere uiterste; online marketing/techniek. Brand Your Business zorgt ervoor dat deze twee werelden samen één worden door zich te verdiepen in het product en de marketing strategie van de klant om deze vervolgens door te vertalen naar techniek oftewel online marketing campagnes.

Niet alleen de afzonderlijke campagnes zullen worden geoptimaliseerd, maar we kijken ook naar het de productpropositie, landing pages etc. Je kunt namelijk blijven tweaken en tunen tot je een ons weegt, maar als je een slechte productpropositie hebt of een slecht converterende website heeft dat natuurlijk geen zin. Brand Your Business denkt hierin mee met de klant door continue hierover te schakelen en brainstormsessies te houden. Wij willen jouw merk en product ‘eigen’ maken en er met passie voor werken. Dat zien wij als een belangrijke basis van een samenwerking.

Consultancy rol of volledig uit besteden?

Zoals je merkt vinden wij een samenwerking met de klant erg belangrijk en hoort daarbij ook voor een groot deel kennisoverdracht. Uiteraard is de keuze aan de klant. Het kan natuurlijk zijn dat je je alleen met je core business wilt bezig houden en doet waar je goed in bent. Aan de andere kant gelooft Brand Your Business er in dat deze werelden in de toekomst gaan samensmelten.

Marketing begint namelijk niet bij de marketeer en eindigt niet bij de marketeer. Er is een duidelijke verschuiving plaatsgevonden waar bij het niet alleen om een afdeling marketing gaat, maar waarbij marketing in het DNA van het gehele bedrijf moet zitten.

Niet alleen bij de brandmanagers, communicatiemedewerkers en online marketeers maar bijvoorbeeld ook klantencontactservice. Zij moeten exact weten welke branding strategie er wordt gehanteerd. Zo ben ik ooit in de reiswereld begonnen waarbij verschillende merken onder één dak vielen. Het wachtmuziekje, het opnemen van de telefoon, formaliteit van de gesprekken verschillen per merk. Vaak valt webcare via social media ook onder klantencontactservice. Ook daar moet men exact weten welke branding strategie er wordt gehanteerd.

Ben je benieuwd geworden wat Brand Your Business voor jou kan betekenen op het gebied van online marketing, kijk dan verder onder ‘online marketing diensten´of neem dan contact op middels het onderstaande contactformulier of telefoonnummer.

Contactgegevens Brand Your Business - Nikki de Kok

Naam

Email

Telefoonnummer

Waar ben je in geïnteresseerd?

Waar kan ik je mee helpen?

captcha