Google+

Social Media Marketing

Hyves is uit, Facebook is in en Google+ wordt hot! Social Media, Je komt er niet meer onderuit. Kinderen, ouders en zelfs grootouders bevinden zich massaal op Social Media, dus waarom zou je als bedrijf niet mee gaan naar waar je doelgroep zich tegenwoordig elke dag bevindt? Brand Your Business geeft graag advies over hoe een bedrijf social media marketing kan inzetten.

Het is natuurlijk fantastisch om te zien hoe bedrijven massaal een Facebook pagina aanmaken, maar veelal kunnen er nog wat slagen worden gemaakt. Want wat als je nu een pagina hebt aangemaakt, gegevens hebt ingevuld en wat berichten hebt gepost, en dan? Hoe kom je aan meer kwalitatieve volgers? Hoe ontstaan er dialogen op Social Media? Wat wil je nu eigenlijk met Social Media?

Social Media Marketing Doelstellingen
De laatste vraag is erg belangrijk om van daaruit de rest van de social media vraagstukken te beantwoorden. Dit kan in de praktijk nog wel eens gecompliceerder zijn dan dat bedrijven aanvankelijk denken. Brand Your Business kan jouw bedrijf helpen bij het maken van de keuze of Social Media daadwerkelijk van toegevoegde waarde is en hoe je dit vervolgens kunt aanpakken. Zo kunnen er verschillende redenen/doelstellingen zijn waarom je Social Media wilt integreren in je online marketingmix:

favicon_16x16 Naamsbekendheid verhogen

favicon_16x16 Relatie opbouwen met de doelgroep door dialogen aan te gaan

favicon_16x16 Bezoekersaantallen (traffic) op de website verhogen

favicon_16x16 Zoekmachineoptimalisatie (hogere positie in Google)

favicon_16x16 Online reputatiemanagement

favicon_16x16 Nieuwe klanten of bezoekers vinden

favicon_16x16 Volgers tot influencers of ambassadeurs maken zodat zij jouw product/dienst promoten

favicon_16x16 Medewerkers betrekken en stimuleren of werving van nieuwe medewerkers

favicon_16x16 Je merk een boost geven door middel van een social contest

Wat kan Brand Your Business hierin betekenen voor u?

checkmark2 Social Media Strategie uitzetten en integreren in je online en offline marketingmix

checkmark2 Beheren & Monitoren van Social Media Kanalen

checkmark2 Social Media Contests bedenken & uitvoeren

Ben je benieuwd geworden wat Brand Your Business voor jou kan betekenen op het gebied van Social Media en wil je een keer komen brainstormen? Neem dan contact op middels het onderstaande contactformulier of telefoonnummer.

 Contactgegevens Brand Your Business - Nikki de Kok

Naam

Email

Telefoonnummer

Waar ben je in geïnteresseerd?

Waar kan ik je mee helpen?

captcha

20 Online Marketing statistieken die je marketingbeslissingen voor 2014 zullen beïnvloeden

Posted by on jan 11, 2014 in Affiliate Marketing, Conversie Optimalisatie, Display Advertising, Retargeting, Social Media Marketing, Web Analytics, Zoekmachine Adverteren (SEA), Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | 0 comments

20 Online Marketing statistieken die je marketingbeslissingen voor 2014 zullen beïnvloeden

2014 is net begonnen, daarom is het voor veel bedrijven weer tijd de (online) marketingstrategie te evalueren om zo klanten beter te kunnen bereiken (en uiteindelijk te laten converteren). Bij het bepalen van je strategie voor 2014 is het belangrijk om rekening te houden met de trends en ontwikkelingen voor dit jaar. Een van de meest besproken voorspelling voor 2014 is het belang van het creëren van gepersonaliseerde content welke gedeeld wordt via verschillende online marketing kanalen (website, blogs, social media, nieuwsbrieven,...

read more